Her finner du de flotteste hotellene i Phuket

Thailand blir omtalt som smilets land og det er med rette den riktige betegnelsen på dette unike landet. Flere omtaler Thailand som paradis og det er ikke uten grunn. Her finner du vakre strender og sjarmerende hotell som byr på alt du kan ønske deg. Thailand har et fantastisk klima året rundt og er et yndet reisemål for nordmenn, spesielt fra desember til april. Det kan komme regn i Thailand, men reiser du utenom regntiden så vil du som regel oppleve kraftige, men korte regnbyger.

Phuket er en populær destinasjon for mange som skal feriere i Thailand. Her kan du oppleve alt fra et sydende uteliv til mer usjenerte plasser med private strender i luksuriøse omgivelser. Skal du først ta turen til Phuket bør du sørge for å unne deg et hotell som har private basseng og innbydende rom. Vi har tatt en kikk på noen av de beste hotellene i Phuket som virkelig vet å sørge for en fantastisk ferie i unike områder.

Her finner du de beste prisene på fly til Thailand.

Anantara Layan Phuket

Phuket anantara 1

14  kilometer fra flyplassen i Phuket finner du denne perlen av et hotell. Her kommer du garantert til å finne roen. Vil du oppleve hjertet av Phuket bruker du rundt 30 minutter med bil. Taxi i Thailand er et kjærkomment og trygt fremkomstmiddel og har vesentlig lavere priser enn i Norge.

Anantara 4

Luksus-villaer med eget basseng vil garantert gjøre ferien din ekstra behagelig. Alle villaene er luksuriøst innredet og de er svært romslige. Her kan du nyte feriedagene i fred og ro godt tilbaketrukket til et lite stykke paradis.

Anatara Phuket 3

Badene har alt du har behov for og her kan du starte dagen med utsikt ut til ditt private basseng. Hvert bad har god plass og vil sørge for en perfekt start på alle feriedagene dine.

Anantara 6

Hotellet har både hotellrom og villaer samt et fantastisk spa for den som ønsker å gi seg selv litt ekstra omsorg og oppmerksomhet. Vil du slappe av i idylliske omgivelser kan du nyte dagen rundt ett av de mange bassengene.

Anantara 5

Med flere restauranter på området kan du nyte ulike delikatesser morgen, middag og kveld. Et måltid under åpne himmel med panoramautsikt er alltid med på å gjøre opplevelsen enda bedre.

Hotellet ligger en kort spasertur unna Layan stranden og kan friste med et utalls vannsportaktiviteter som kano, brettseiling og snorkling i naturskjønne områder.

Mariott Phuket Resort

mariott 1

Dette vakre hotellet ligger usjenert til rett ved den fantastiske stranden Mai Khao. I et idyllisk og frodig område kan du senke skuldrene og nyte en etterlengtet ferie. Stranden er stort sett forbeholdt hotellgjestene og er sjelden pakket med turister.

Hotellet ligget 17 kilometer fra Phuket lufthavn og du kan ordne med transport fra hotellet og inn til sentrum av Phuket hvis du ønsker det.

mariott 2

Ved Mariott Phuket Restort kan du få fantastiske rom med tilgang til eget basseng. Rommene er romslige og luksuriøst innredet og utstyrt med alt du har behov for. I tillegg er hvert rom lydisolert som sørger for en god natt søvn.

Mariott 5

Hvert rom har eget bad med dusj og badekar. Badene er utstyrt med alt du trenger for å komme i gang med dagen. Med et romslig bad er det plass til flere på badet samtidig hvis det skulle haste å komme seg ut i solen og på stranden.

mariott 4

Hvert av rommene har utsikt enten mot et av de mange bassengene, mot haven eller mot havet. Her vil du garantert føle deg som en kongelig fra du kommer til du reiser.

Mariott 6

Hotellet kan skilte med tre utendørsbasseng hvor ett av dem har en basseng-bar. I tillegg har hotellet hele elleve restauranter om tilbyr en meny i verdensklasse. Bassengbaren serverer smakfulle forfriskninger hele dagen slik at alt du behøver å gjøre er å nyte sol og varme.

maritt 3

Med et stort utvalg av luksuriøse restauranter kan du glede deg over opptil flere kulianriske opplevelser. Her kan du velge mellom alt fra fantastiske bakverk til frokost og middager fra det thailandske kjøkkenet eller smakfulle internasjonale retter.

mariott 7

Hotellet kan også by på en deilig stund ved det prisbelønte velværesenteret. Her kan du få alt du kan ønske deg innen skjønnhet og velvære.

Ønsker du noen ekstra opplevelser kan du glede deg over en tur til skilpadde reservatet som holder til på området. Du kan også delta på en hel del med fritidsaktiviteter som Thaiboksing, yoga eller matlagingskurs.

Dette er hotellet du bør velge hvis du ønsker et opphold i idylliske omgivelser uten støy. Selv om hotellet ligger usjenert til er du kun en kort biltur unna det hektiske livet som Phuket kan friste med.

The Westin Stray Bay Resort & Spa Phuket

Mariott Phuket 2

Dette luksuriøse fem-stjerners hotellet ligger en tre minutters gangavstand fra stranden. Hotellet har døgnåpen concergier tjeneste og kan skilte med tre evighetsbasseng i sjarmerende og tilbaketrukne omgivelser. The Westin Stray Bay er plassert mot bukta og har enestående utsikt over havet.

Mariott Phuket 4

Rommene er eksklusive med delikat innredning og har alt du har behov for. Her kan du starte og avslutte dagen til lyden av bølgeskvulp og en fantastisk soloppgang og solnedgang. Med tilgang til eget basseng og et vakkert uteområdet kan du ikke få en bedre ferie.

Mariott Phuket 3

Ved bassenget har du utsikt mot havet og du kan ta en avkjølende dukkert i de vakreste omgivelser. Du kan også få servert alt du måtte ønske deg samtidig som du kan ta turen ned til den private stranden.

Mariott Phuket 9

I Thailand er du nesten alltid garantert deilig varme og sol med omgivelser så innbydende at du garantert vil ønske deg tilbake igjen og igjen.

Mariott Phuket 6

Hotellet har flere basseng hvor du kan nyte utsikten og et deilig bad. Området er vendt ut mot havet og du har alt du har behov for i umiddelbar nærhet. Vil du oppleve Phuket ligger det kun 15 minutter unna med bil.

Mariott Phuket 10

Vil du ta litt ekstra vare på deg selv bør du besøke hotellets imponerende Spa. Her kan du velge mellom flere forskjønnende behandlinger og hjelp mot stive og stressede muskler.

Hotellet byr også på flere unike muligheter for bespisning. Her kan du oppleve alt fra eksotiske thailandske retter til smaker fra det italienske kjøkkenet.

En tur til Thailand vil garantert gi deg flere fantastiske opplevelser og de fleste eksklusive hotellene kan by på en mengde med aktiviteter som du kan delta på. I tillegg finnes det muligheter for både shopping, uteliv og lange dager på kritthvite strender.

God tur!

Denne artikkelen ble først publisert på luksusferie.no

Relaterte reiseartikler

Her får du oppleve en helt unik overnatting i glamorøse omgivelser

Har du alltid ønsket å oppleve Titanic og den tidsalderen den representerer så er dette hotellet du bør overnatte på. Overnatting på Queen Mary...

Disse hotellene i Amsterdam kommer du til å elske

Amsterdam i Nederland er den perfekte byen og besøke for en langhelg. Med kort avstand til Norge, spennende opplevelser og fantastiske hoteller vil en...

Besøk fantastiske Orlando og bo på et av disse hotellene

Orlando er det perfekte reisemål for alle som elsker liv og røre, samt en mengde med unike fornøyelsesparker. Orlando har flere millioner besøkende hvert...

Til Mallorca med barna? Da bør dere bo her

Mallorca er en stor sommerfavoritt for barnefamilier og det er ikke uten grunn. Her finner du lang-grunne strender med badeparker, shopping, spillehaller og unike...

Her får du oppleve en helt unik overnatting i glamorøse omgivelser

Har du alltid ønsket å oppleve Titanic og den tidsalderen den representerer så er dette hotellet du bør overnatte på. Overnatting på Queen Mary...

Disse hotellene i Amsterdam kommer du til å elske

Amsterdam i Nederland er den perfekte byen og besøke for en langhelg. Med kort avstand til Norge, spennende opplevelser og fantastiske hoteller vil en...

Besøk fantastiske Orlando og bo på et av disse hotellene

Orlando er det perfekte reisemål for alle som elsker liv og røre, samt en mengde med unike fornøyelsesparker. Orlando har flere millioner besøkende hvert...

Til Mallorca med barna? Da bør dere bo her

Mallorca er en stor sommerfavoritt for barnefamilier og det er ikke uten grunn. Her finner du lang-grunne strender med badeparker, shopping, spillehaller og unike...

Her overnattter du ved et av verdens beste hotell i København

Når du reiser til København er det et must med et besøk på verdens eldste tivoli, nemlig tivoliet i københavn. Tivoliet ligger i hjerte...